Bemutatkozás

Köszöntünk minden kedves látogatót honlapunkon!

A TárnokFit FITNESS & KONDITEREM  2011 tavaszán kezdte meg működését Tárnokon.

Techogym konditerem/ személyi edzés /csoportos órák / álló szolárium / ÚJ! Triplex tréning (gerincgyógyászat) / komplex gerincterápia / spinning/ spinracing/ HAMAROSAN: CROSS Training 

Nők és Férfiak részére!

Barátságos, kellemes, légkondicionált környezetben, udvarias kiszolgálással, valamint szakképzett oktatókkal várjuk sportolni vágyó vendégeinket!

Nagy gondot fordítunk szolgáltatásaink bővítésére és színvonalunk emelésére, óráink változatosságára.

Felgyorsult világunkban egyre szélesebb azoknak az embereknek a köre, akik a fitnesst és a wellnesst választják egészségük megőrzése érdekében, vagy csak kikapcsolódásképpen.

A csoportos órák vagy a kardio/kondicionáló edzések vendégeink számára a kihívást jelentő feladat és  izgalmas kikapcsolódás lehet, közösségben kedvet kaphat  a teljes fitness szemléletű életmód elsajátítására. Amikor valaki testileg és lelkileg aktív, motivált, pozitív és energikus, akkor ennek eredményei szemmel láthatóak. Ugyanakkor testünk fejlődésével együtt megváltozik kisugárzásunk, lelki állapotunk és szellemi teljesítményünk is.

A kardio/ kondi termünkben többfajta kidolgozott edzésterv, valamint igény esetén személyi edző segít a személyre szabott edzésprogram és étrend kialakításában.

A géppark és edzőnk szakértelme minden korosztály és súlycsoport számára lehetővé teszi kitűzött céljainak leghatékonyabb megvalósítását, legyen az akár testsúlycsökkentés, testsúlynövelés vagy egyszerűen egy fittebb, egészségesebb életmód kialakítása.

A TárnokFit Fitness Klubban kellemes hangulat, jó társaság, motiváló környezet várja a sportolni vágyókat.

Töltsd Te is szabadidődet egészségesen!

Várunk szeretettel!

Szalay- Jónás Anna és Szalay Jenő

A Fitness Stúdiót működtető Kft adatai:

Neve: Stoppie Bike Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhelye: 2461, Tárnok, Fehérvári út. 7

Adószáma: 134476542-13

Közösségi adószám : HU-13447654

Cégjegyzékszám: 13-09-102352

E-mail címünk: info##at##tarnokfit.hu

A cégjegyzéket vezető cégbíróság megnevezése :Pest Megyei BíróságCégnév:Stoppie Bike Kft.


 
  domainLAKÓPARK beta