SUN POINT a TárnokFitben

* álló és klímás fekvő szolárium gépek

* coffee love gold

* chocholate brown 

* szoli krémek

 


 

 

Mint a tengerparti nap, úgy simogat és úgy melegíti bőrünket, miközben a megfelelően beállított UVB sugárzás biztonságosan és megégés nélkül hozza létre az új pigmentációt, míg a megfelelő mennyiségű és megfelelő ideig ható UVA sugárzás kényelmesen lebarnítja a bőrt.

 

Az eredmény: Nincs bőrpirosság!

Biztonságos és egyenletes barnulás!

Kevesebb bőrfeszülés!Szolárium

egészséges szolárium

Az európai szabályozás szerint a szoláriumok által kibocsátott maximális UV sugárzási érték (erythemásan súlyozva) 0,3 W/m² lehet.

Ennek értelmében született meg a COFFEE LOVE GOLD és a CHOCHOLATE BROWN, amely az ésszerű, intelligens barnulás idejét hozta el.

Az európai szabályozás szerinti csövekkel a barnulás biztonságos, nem fordulhat elő bőrpír még érzékeny bőrűek esetében sem.

Így bárki, még a fehér bőrűek is élvezhetik az UV-sugárzás biopozitív hatásait ( D-vitamin termelés, bizonyos betegségek kockázatának csökkentése, hangulatbefolyásoló hatás, stb.), melyeket most relaxálva, kikapcsolódás közben élvezhetünk.

 

Superbronz EU 3.0 garfikon

Ebből az ábrából kitűnik, hogy a biztonságos napozás a 0.3-as gépekkel érhető el, mivel a bőrpirosság, bőrégés csak 20 perc után jelentkezik. De a barnasághoz és az új pigmentek létrehozásához is 9-20 percet kell napozni.

Számos külföldi országban átálltak már a mérsékelt UV-sugárzást kibocsájtó csövek, berendezések használatára, és az ottani tapasztalatok szerint a rendszer működik, a pigmentáció lezajlik, a bőr szépen lebarnul.

Mi az, amiben más a 0,3-as cső?

 
  domainLAKÓPARK beta